ΣΥΝΔΕΣΗ    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0 ΕΙΔΗ    ΑΡΧΙΚΗ     | English

Σπα Θεραπείες - Bελονισμός


Αισθητικός Βελονισμός Διάρκεια : 1 ώρα

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

 

Ο βελονισμός χρησιμοποιείται στην αισθητική για να  τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα, να δώσει υγιή, νεανική λάμψη στο πρόσωπο και να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης. 

Αυτό το πετυχαίνει μέσα από την ενεργοποίηση όλων των  εσωτερικών συστημάτων του σώματος   καθώς οποιαδήποτε εσωτερική ανισορροπία θα επηρεάσει το πρόσωπο και το δέρμα.

Συγκεκριμένα 

~ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να διεγείρονται  και να τρέφονται σωστά οι ινοβλάστες οι οποίοι  είναι τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ

 ~ αυξάνει την ενυδάτωση στο δέρμα ώστε  να απαλύνονται οι ρυτιδες και να μην δημιουργούνται  εύκολα νέες 

~τονώνει το μυικό σύστημα και καταπολεμά την χαλαρότητα 

~βοηθάει τα υγρά να κινούνται σωστά και να μην πρήζεται η περιοχή γύρω από τα μάτια 

~μειώνει των μαύρων κύκλων των ματιών φέρνοντας  φρέσκια ενέργεια στο πρόσωπο 

 Ετσι με την τοποθέτηση λεπτών βελονών στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα,

βοηθάμε το δέρμα να οξυγονωθεί, να τραφεί και να ενυδατωθεί σωστά από μέσα προς τα έξωβοηθώντας ταυτόχρονα όλο τον οργανισμό.

Ο αισθητικός βελονισμός είναι μια ολιστική θεραπεία που προσεγγίζει το θέμα της εξωτερικής ομορφιάς σαν αποτέλεσμα εσωτερικής υγείας .Είναι μια φυσική θεραπεία και δεν έχει παρενέργειες και επιπλοκές.

 

Πόσες θεραπείες χρειάζονται ;

 

Εαν εφαρμόζεται για προληπτικούς λόγους οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι 10.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο ελάχιστος αριθμός που απαιτείται είναι 12.

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια. 

 

12 = 660€

Τιμή: 60€

Βελονισμός Διάρκεια : 1 ώρα

Ο βελονισμός είναι ένα εργαλείο της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής . Εμφανίστηκε στην Κίνα το 2.500 π.Χ. Η  ίδια του η ύπαρξη μετά από 4.500 χρόνια αποδεικνύει την αποτελεσματικοτητά του. Είναι αναγνωρισμένος από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας (Π.Ο.Υ) και μπορεί να εξασκείται από γιατρούς και μη, αρκεί να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι αμφότεροι.

Ο βελονισμός είναι μια ολιστική θεραπεία, δηλαδή  αφορά το σώμα, τα συναισθήματα, τη διατροφή, τον ύπνο και τον τρόπο σκέψης του κάθε ατόμου.

Mπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα υγείας, σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής φύσης όπως πόνοι του μυοσκελετικού, ημικρανίες, κεφαλαλγίες, δυσκοιλιότητα, σπαστική κολίτιδα, υπογονιμότητα, προβλήματα περιόδου, προβλήματα κλιμακτηρίου, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, άγχος, αυπνία, κατάθλιψη και άλλα.

 

ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Οι κινέζοι από τα αρχαία χρόνια γνώριζαν την ύπαρξη της ζωτικής ενέργειας μέσα στο σώμα. Θεωρούσαν πως η υγεία εξαρτάται από την ισορροπημένη και ανεμπόδιστη ροή της μέσα στα ενεργειακά κανάλια.

Ετσι, όταν αυτή η ενέργεια μπλοκάρεται, μπορεί να γίνει ανεπαρκής ή υπερβολική. Σταματάει να ρέει ομαλά και να τροφοδοτεί τα όργανα, και τότε δημιουργείται ασθένεια.

Με την λήψη ενός καλού ιστορικού και με βάση τις αρχές της κινέζικης διάγνωσης τοποθετούμε τις βελόνες σε στρατηγικά σημεία ώστε να επιτύχουμε το ξεμπλοκάρισμα και την ροή αυτής της ενέργειας, με αποτέλεσμα να επέλθει  η ενεργειακή ισορροπία και επομένως και η θεραπεία.

 

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από το πρόβλημα και κυρίως εάν είναι χρόνιο η οξύ.

Σε οξεία περιστατικά συνήθως χρειάζονται 6 θεραπείες.

Σε χρόνια περιστατικά συνήθως χρειάζονται 12 θεραπείες και μετά συντήρηση σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα.

 

 

 

 

 

 

 

Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα.Αποτοξινώνει, ξυπνάει το λεμφικό σύστημα, καθαρίζει τους πόρους.Τιμή: 50€
Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα. Anti-Stress, ηρεμεί σώμα και πνεύμα.
Ανακουφίζει  πονεμένα, πιασμένα σώματα. Ανακουφίζει πονεμένα, πιασμένα σώματα.
Αποτοξινώνει, ξυπνάει το λεμφικό σύστημα, καθαρίζει τους πόρους. Αποτοξινώνει, ξυπνάει το λεμφικό σύστημα, καθαρίζει τους πόρους.
Ιδανικό για δώροεπιταγή Ιδανικό για δώροεπιταγή
Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές Cocoon καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες, τα μαθήματα και τα προϊόντα ευεξίας.
περισσότερα

 

      Copyright © 2007 Cocoon Urban Spa | Όροι χρήσης | Designed by ORGIN STUDIOS